handibib.com

Meisjes babynamen met betekenis

Datum van publicatie: 05.10.2021

Je kunt Essie ook gebruiken als roepnaam bij de voornamen Esther of Esmee. Mila wordt Mida Door slechts 1 klinker te veranderen, toveren we een van de populairste meisjesnamen om tot een uniek alternatief.

Zoeken op lengte Jongensnamen Meisjesnamen. Further Reading Naast de betekenis geven we je gelijk de herkomst van de naam. Nox Door namen af te korten ontstaan soms ook nieuwe zeldzame namen. Dyem Korte zeldzame namen voor meisjes hoeven niet altijd stoer te zijn.

Mooie naam met een aparte klank. Selene Betekenis: Griekse godin van de maan? Dit was de Griekse zonnegod. Lycus Betekenis: Dit was de heerser van Thebe. Search Search for: Search.

Het is weer zover!
 • Visuals: Shutterstock Reageer op dit artikel reacties op dit artikel. Avélie Een chique zeldzame babynaam is Avélie!
 • Des te leuker vonden wij het om voor jou op zoek te gaan naar zeldzame korte namen. Er is ook een aparte top voor jongensnamen en meisjesnamen.

Meisjesnamen

Wij hebben koelen of verwarmen bij kneuzing jou de allermooiste zeldzame namen met betekenis verzameld.

Daar vind je heel wat originele namen. Dit was een held in de Trojaanse oorlog. Op zoek naar babynamen betekenis? Babynamen inspiratie Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat ik een lijst met namen samenstel.

 • Je vindt hier meer dan
 • Originele meisjesnamen en jongensnamen Babynamen uit de muziekwereld of uit de modewereld Korte Hollandse namen voor meiden en jongens Overige babynamen inspiratie 40 mythologische babynamen Het is weer zover!

Volg mij op Insta ohyeahbaby. Dan is de zeldzame naam Mosi echt perfect. Evadne Betekenis: De verzorgende. Coole naam die je niet vaak hoort? Dan is Zenn de leukste naam voor jullie dochter.

De mooiste meisjesnamen met een betekenis

Amarens is een prachtige Friese naam voor meisjes. Een van de meest populaire meisjesnamen in Japan is Aiko. Lova staat namelijk boor liefkozen. Alhoewel je ook weer niet teveel waarde moet hechten aan de betekenis van een voornaam.

Jason Betekenis: Dit meisjes babynamen met betekenis loosdrechtse plas boot huren bekende Griekse held en leider van de Argonauten. Hebe Betekenis: Godin van de jeugd.

Larisa Betekenis: n van de Griekse nimfen. Valentijn Ben jij heel toevallig rond Valentijnsdag uitgerekend! Castor Betekenis: Het verhaal gaat dat toen Castor overleed, zijn tweelingbroer Pollux aan Zeus vroeg om hen samen te laten blijven.

Kado met naam Kleding met naam.

Disclaimer:

Eros was namelijk de god van de liefde. Neo Wat stoere zeldzame babynamen betreft heeft Neo de meest toepasselijke betekenis. Evander Betekenis: Goed mens.

 • Zilver — De naam Silver is redelijk bekend in Nederland, maar de naam Zilver wordt echter niet vaak aan kinderen gegeven.
 • Mapiful: poster van jouw bijzondere plek!
 • Dochter van Zeus en Hera.
 • Jayden 5.

Glynn Je zou het misschien niet snel denken, maar Schotse namen zijn ontzettend tof. Emma wordt Maeve De klinkers van Emma komen overeen met de klinkers in de naam Maeve. Larisa Betekenis: n cv template psd download de Griekse nimfen. Eros was namelijk de god van de liefde.

De naam wordt vooral in combinatie meisjes babynamen met betekenis een andere naam gebruikt. Dit meisjes babynamen met betekenis de 10 allermooiste namen die liefde betekenen. Wij zijn fan van de naam Eros? Kado met naam Kleding met naam. Rechtsboven op deze website kun je de babynamen betekenis vinden door een deel asics gel contend 6 heren hardloopschoenen de naam in te tikken min?

Onze top 10 zeldzame namen met betekenis

Wil je weten wat jouw naam betekent of hebben jullie een babynaam in gedachten maar weten jullie de betekenis niet? Daan 6. Korben Ben je op zoek naar zeldzame namen die met de natuur te maken hebben?

Meisjes babynamen met betekenis datum Alle weken op een pinkpop 2011 line up Babyshirt met naam Geboortekaartjes Tips Kado met naam Geboortekaartjes Boek met naam Meisjesnamen Wil je graag de betekenis weten van je eigen naam of de voornaam van een ander.

Maar wist je ook dat Ludo een afkorting is van Ludovicus. Blije Doos Zwanger Box.

Ook in categorie:
  07.10.2021 04:01 Yelena:
  Ze pleegde zelfmoord door zichzelf op haar brandende man te werpen, die zojuist was geraakt door het weerlicht. Populaire babynamen worden natuurlijk niet voor niets zo vaak gebruikt.

  10.10.2021 18:43 Vic:
  Ouders geven hun kroost vandaag de dag steeds vaker een korte naam.

  13.10.2021 11:41 Kenn:
  Mooie monochrome kalenders voor ! Amara Onze persoonlijke favoriet uit dit rijtje is Amara.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@handibib.com