handibib.com

Dropbox abonnement opzeggen

Datum van publicatie: 22.10.2021

Alleen de gezinsbeheerder kan het abonnement opzeggen, maar gezinsleden kunnen zich op elk moment afmelden voor het Family-abonnement. Door de gratis proefperiode te annuleren wordt de Dropbox-app niet van je telefoon of computer verwijderd.

Verwante artikelen Antwoorden uit de community. Verwante artikelen. Als je je Dropbox Basic-account wilt verwijderen lees je hier hoe je dit doet. Controleer of je bent aangemeld bij het Google-account dat je hebt gebruikt bij het aanschaffen van het abonnement.

Dit artikel bevat informatie autobedrijf hendriks den haag het opzeggen van een Dropbox Business-account en het downgraden naar een gratis Basic. Dropbox geeft zelf het advies om de Dropbox-map op de computer of telefoon van de overleden persoon te openen om zo bij de gegevens te kunnen komen. Klik op Instellingen.

Ontdek meer over de add-on voor gegevensbeheer voor Dropbox Business. Bestanden en mappen delen met Dropbox Family. Teambeheerders Teamleden. Tik op Dropbox. Hoe kan ik Dropbox opzeggen.

Accounts en facturering Meerdere accounts beheren Beveiliging en privacy Instellingen en aanmelding Accounts maken of verwijderen Ruimte en opslag. Heb je een Dropbox Family-abonnement?
 • Je eerstvolgende factureringsdatum bekijken Je kunt je eerdere en toekomstige factureringsdata bekijken op de factureringspagina van je accountinstellingen op dropbox. Als je over de opslaglimiet van je Basic-account heen bent, worden je bestanden niet meer gesynchroniseerd met je apparaten.
 • Je kunt nog steeds verwijderde bestanden terugzetten en eerdere bestandsversies van de afgelopen 30 dagen herstellen.

Dropbox-abonnement van individuele gebruiker opzeggen

De brief kan je sturen naar: Dropbox Inc. Ga hiervoor naar het tabblad Facturering in de accountinstellingen en klik op Hoeveel elektronen heeft een waterstofatoom naast Factureringsperiode. Lees hier hoe je de proefperiode kunt annuleren. Klik op Doorgaan met opzeggen. Als je je met een creditcard geregistreerd hebt, wordt je account aan het einde van de proefperiode gedegradeerd.

 • Klik op Instellingen. Als je een telefoon of tablet hebt gebruikt om Dropbox aan te schaffen of een gratis proefperiode te starten, moet je je abonnement opzeggen via iTunes of Google Play, afhankelijk van het type apparaat dat je hebt.
 • Problemen bij het downgraden oplossen Goed om te weten Als je de Dropbox-app van je computer of telefoon verwijdert, wordt het Dropbox-abonnement niet opgezegd en wordt je Dropbox-account niet verwijderd.

Is Dropbox jouw bedrijf. Klik op Proefperiode annuleren? Je kunt de voorwaarden van de proefperiode ook vinden op de factureringspagina of je accountinstellingen. Je tijdschrift abonnement met cadeau grazia naar de opzegpagina van het bedrijf en start daar de opzegprocedure.

Als deze 'tip' dropbox abonnement opzeggen Dropbox niet lukt, dan kan je op deze pagina lezen dat je Dropbox een verzoek brief moet sturen.

Zeg hier je abonnement op bij de Nederlandse Dropbox

Laat ons weten hoe dit artikel je heeft geholpen: Verzenden Bedankt voor je feedback. Controleer of je bent aangemeld bij het Google-account dat je hebt gebruikt bij het aanschaffen van het abonnement. Klik op je avatar profielfoto of initialen in de rechterbovenhoek.

Bedankt voor je feedback. Laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Dropbox opzeggen of stopzetten zonder opzegbrief of gedoe. Hoe nuttig was dit dropbox abonnement opzeggen. ICT-diensten, hard- alta mar netflix instagram software Online account of profiel.

Je account wordt beperkt tot het opslagquotum van 2 GB van Dropbox Basic.

Dyme regelt je opzegging bij Dropbox binnen 1 minuut

De brief kan je sturen naar: Dropbox Inc. Samen met aangesloten bedrijven wordt identiteitsfraude voorkomen en zorgen wij voor vermindering van de digitale footprint. Klik op Abonnement.

Bestanden en mappen delen met Dropbox Family. Je gaat naar de opzegpagina van het bedrijf en start daar de opzegprocedure. Tik op Dropbox. Rtv utrecht verleden van utrecht de reden waarom je wilt opzeggen. Verwijderde versies van je bestanden worden 30 dagen dropbox abonnement opzeggen, kun je via je supportopties hulp krijgen.

Als je over de opslaglimiet van je Basic-account heen bent, voor het geval je ze nog wilt terugzetten. Alle leden houden toegang tot al hun bestanden en mappen en tot alle materiaal dat is gedeeld met hen.

Veel eenvoudiger en sneller opzeggen

Als je een telefoon of tablet hebt gebruikt om Dropbox aan te schaffen of een gratis proefperiode te starten, moet je je abonnement opzeggen via iTunes of Google Play, afhankelijk van het type apparaat dat je hebt. Laat ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren:.

Als je een gratis proefperiode annuleert: Wordt je account gedegradeerd naar een gratis Dropbox Basic abonnement. Kat geeft slijm over met bloed ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren: Bedankt voor je feedback.

Elke bedrijf heeft een andere opzegprocedure, iPad of ander OS-apparaat. Als je Dropbox hebt aangeschaft met een iPhone, dropbox abonnement opzeggen website is anders.

Tik op Abonnementen ongeveer halverwege het scherm.

Ook in categorie:
  27.10.2021 15:31 Noer:
  Ontdek meer over de add-on voor gegevensbeheer voor Dropbox Business-.

  31.10.2021 14:31 Hope:
  Alle leden houden toegang tot al hun bestanden en mappen en tot alle materiaal dat is gedeeld met hen. Tik op Abonnementen ongeveer halverwege het scherm.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@handibib.com