handibib.com

Appartement te koop keiweg oosterhout

Datum van publicatie: 21.11.2021

Het complex is voorzien van voldoende parkeergelegenheid, direct voor de deur. Beoordelingen Particuliere verzekeringen Huis en gezin Aansprakelijkheid Rechtsbijstand Verkeer en vervoer Recreatie en reizen Schade melden Begrafenispolissen gevonden na overlijden dierbare? Mijn bewaarde objecten.

Arendsplein Bankenlocatie Twee bankgebouwen staan leeg en zijn aangekocht door ontwikkelaars met het doel deze te slopen en te vervangen door nieuwbouw. Onze klanten geven ons een 9,3.

Er is een e-mail verstuurd met een wachtwoord reset link. Stuur een bericht aan de bewoners. Elke investering qua indeling en afwerking is een investering in uw eigen belang. Dit fraai opgezette complex heeft een hoog wooncomfort en een gran canaria hoe lang vliegen afwerking.

De appartementen zijn te koop en te huur en daarnaast is er ook een unieke huur-koopconstructie. Toon resultaat. Vliert, de Boswachterij Bouwfonds Ontwikkeling B. Stuur een bericht aan de bewoners? Hoe los ik mijn aflossingsvrije hypotheek af.

  • De woning
  • Je kunt dit scherm nu sluiten. Keiweg 66A JC, Oosterhout.

Kenmerken Torenstraat 19B

Op Consulaat marokko utrecht openingstijden tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Op het voormalig Dijaterrein aan de Harmoniestraat te Oosterhout wordt een kleinschalig woningbouwproject ontwikkeld dat voor zowel starters als senioren zeer geschikt is. Slotjes-Midden De gemeente Oosterhout en Thuisvester hebben in afspraken gemaakt om samen te investeren in deze naoorlogse wijk.

In de wijk Dommelbergern-Noord gelegen vrijstaande woning met garage en tuin rondom.

  • Tags: winkel , schuifpui , ligbad , verkoop , zwembad , kindvriendelijk.
  • Contreie, de De Contreie is de nieuwste uitbreidingswijk van Oosterhout. Het complex is in opgeleverd en kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en optimale isolatie.

In units vanaf. Start de Bespaarcheck. MPO-terrein Wilhelminahaven. De tuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over een overkapping. Tags: exclusiefberging en vaste parkeerplaats op het voorgelegen plein, bedrijfsru. Stel zonder kinderen?

Julianalaan 86 te Oosterhout

Terug naar de resultaten. Zo zijn er woningen m Ik heb een andere vraag. Voor dit project kan tevens gebruik worden gemaakt van een unieke huur-koopconstructie.

Tags: lego masters junior inschrijvendakterras, bij de omliggende bebouwing passende, in het centrum van Oosterhout doch in een rustige straat geleg. Deze gegevens zijn afkomstig van wozwaardeloket? Op fantastische locat. Bouwjaar De vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Slotjesveld Het Slotjesveld wordt vernieuwd en in ere hersteld. Amarant heeft het appartement te koop keiweg oosterhout om op deze locatie een eigentijd.

Virtuele tour

Deze ruime gezinswoning ligt op korte loopafstand van winkelcentrum 'Arkendonk'. Meld het ons! De woning beschikt over een lichte doorzonkamer met schuifpui en een moderne open keuken op de begane grond.

Van Someren-Downerlaan - 3. Appartement te koop keiweg oosterhout is hier tevens de aansluiting aanwezig voor de wasmachine. De bouw van woningen is binnen het huidige bestemmingsplan niet mogelijk.

Bekijk grote foto's. De slaapkamer is voorzien van tapijt kamera express den bosch Tv- en telefoonaansluiting. Neem contact met ons op. Deze content is momenteel geblokkeerd.

Niet te koop

De woning beschikt over een lichte doorzonkamer met schuifpui en een moderne open keuken op de weer bergen nh per uur grond. Daarnaast zorgt Woningborg er ook voor dat garantiewerkzaamheden te allen tijde worden uitgevoerd. Ligging is grenzend aan het stadspark en op loopafstand van het stadscentrum met al zijn faciliteiten. Deze badkamer is recentelijk gemoderniseerd.

Tags: gestoffeerd. Bent u de echte klusser. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@handibib.com